Hvor ofte vi har lyst på sex, varierer ikke bare med hvem vi er, det varierer med hvem vi er MED, hvordan vi har det, når det er, vår alder, søvn, sinnsstemning, barnefødsler, stressnivå og mye annet. Derfor er sannsynligheten for at to mennesker i et parforhold bestandig har like mye lyst samtidig relativt liten. Dette betyr at en føler seg frustrert, og den andre blir “mast på”. Trass i steretypene opplever jeg som terapeut at rollene ikke tildeles på bakgrunn av kjønn- ikke alle menn er kåte hele tiden- og ikke alle kvinner har tekkelig lav sexlyst. Og både homser og lesber opplever samme dynamikken. Så om du er kvinne som maser eller mann som blir bemast- det er helt vanlig.

Både masingen og tilbaketrekningen forsterker problemet- og de fleste par finner ut av dette med hjelp av samtaler og fleksibilitet. For mange av de som ikke får til det, utvikler tørkeperioden seg etterhvert som tiden går, og problemet smitter ofte over og forsurer andre deler av forholdet. Sex blir mer og mer vanskelig etterhvert som mønsteret befestes.

Bortsett fra trylling og tvangspuling (som ikke virker spesielt bra)- så finnes det faktisk en enkel, veldokumentert og effektiv metode. “Alle” som jobber med seksuelle problemer, følger den samme oppskriften på dette, noe som øker tryggheten for at det er den beste måten å løse dette på.

Så har du eller partneren din for lav lyst, og dere opplever det problematisk og den med lav lyst har lyst til å få lyst- skal dere vite at vi har et seriøst og effektivt opplegg over 6 ganger gearet direkte mot å endre på dette! Sett opp en Inntakstime hos oss sammen med partneren din, så lager vi et konkret opplegg basert på hvordan dere opplever dette, og hvordan kalenderne deres ser ut. Bruk bookingsystemet her på nettsidene, eller ring kontoret på telefon 22691900, tast 3 for å komme direkte til Remi’s kundeservice.

 

[paiddownloads id=”1″]