Her finner du priser, adresser, telefonnummer og viktigst:  muligheten  for å booke direkte i kalenderen vår!

Klikk her for å se kalenderen:

Hvis du ikke allerede har gjort det – ta en kikk på denne videoen for et kort overblikk:

Velg linken under  for

å sjekke ledige timer, og bestille timer:

ONLINE BOOKING MED REMI MARENTS

pricing

GRATIS 15-min. KONSULTASJON:

Vi er i ferd med å fase ut telefonsekretær tjenesten vår, da de fleste kunder nå bestiller vi nettsidene. Og dersom du virkelig har behov for å stille spørsmål som du ikke finner svar på her på sidene eller i våre videoer – har vi faktisk lansert GRATIS 15-minutters telefon/skype møter – det er 8 satt opp hver uke fordelt på to dager- Du kan booke en tid ved knappen til høyre – eller klikk her: Gratis telefonmøte / Skype møte for å stille spørsmål og terapi og coaching. Om du mot formodning ikke kan benytte deg av noen av disse mulighetene, så er du velkommen til å ringe Remi Marents direkte på 91 66 66 66 – men helst bare hvis det virkelig er viktig. Jeg ringer ALLTID tilbake på beskjeder på den svareren med en gang jeg er ledig.

International clients:

English sessions can be booked in my calendar. If you want to come physically to our offices in Oslo, or have sessions with Skype you can select that in the process. We accept all major creditcards,  and for Skype sessions we will send you an electronic invoice that is due before your sessions starts if you choose not to pay while you order.

Priser

Vår normale timepris er kr. 950.- per time, og varer 60 minutter. Timer som varer lengre, og intensivprodukter som en-times røykeslutt osv. har egne priser. Coaching, mentoring, kurs osv. har priser som avtales etter omfang.

Adresse og informasjon

Her er kart til vårt kontor på StudioDay Majorstua. Adressen er Sørkedalsveien 10 A – og A-inngangen er lengst vekk fra Majorstuhuset, opp mot Frognerparken, Vi holder til i andre etasje. Det vil fra tid til annen være en co-terapeut med på en eller flere av timene i et forløp. Dette er vedkommende er da med som observatør av hvordan jeg jobber, og vil i etterkant diskutere hvilke valg jeg gjorde underveis, og hva vedkommende ble oppmerksom på i løpet av denne timen. Dette er for kvalitetssikring og videreutvikling av innholdet i tjenesten du kjøper, og koster ikke noe for deg som, kunde. En observatør vil ha en coach, veileder- eller terapeut bakgrunn, og er underlagt taushetsplikt på vanlig måte. En observatør skal ikke delta aktivt i en time, og du kan reservere deg mot å ha med observatør- det er din time, men vi håper at du ser verdien både for oss og deg selv.kart studioday