Vil du ned i vekt ved hjelp av gastrisk band kirurgi uten å måtte gå under kniven? På Aleris klinikken som er størst i Norge, koster dette FRA 98.000 – og du kan oppnå noe av samme effekten for ca 3% av prisen hos oss! Kombinert med en rensekur på StudioDay som i tillegg gjør magesekken din fysisk mindre – er dette noe å tenke på før sommeren!

Les mer om Gastric Banding på Aleris sine sider, og se en kort video om du vil: http://www.overvekt.net/index.php?id=1029

Gastric band kirurgi har gode resultater for folk som ønsker å gå ned i vekt, en gjennomsnittlig person som gjennomgår denne metoden vil miste halvparten av sin overvekt i løpet av de første to årene – mange vil gå ned langt mer på kortere tid.

Enhver type kirurgi har mulige komplikasjoner, imidlertid kan hypnose hjelpe deg til  å føle at du virkelig har hatt denne operasjonen utført på deg, slik at du kan spise langt mindre porsjoner uten å føle  deg sulten og uten bivirkninger fra omfattende kirurgi.

Gastric Band Hypnose  blir stadig mer populært, og mange av våre kunder har allerede erfart fordelen av å miste vekt lett og uanstrengt med denne metoden – du kan se frem til en både morsom og spennende opplevelse – ufarlig og effektiv!

Typiske rapporter er at klienter bare klarer å spise små mengder mat etter en hypnoterapi økt, og fortsetter å gå ned i vekt i et jevnt tempo.

Behandlingen foregår slik:

Første og andre time settes gjerne opp som en dobbelttime. Det er en inntakstime direkte etterfulgt av en ren behandlingstime hvor vi simulerer selve operasjonen.

Deretter er det en forsterkningsfase på alt fra noen dager til uker hvor du bruker et lydopptak fra sesjonen for å forsterke effekten.

Tredje time er en enkelt time igjen på vårt kontor (eller Skype om du foretrekker det), og innholdet er justering av båndet

Deretter kan du bruke en spesiallaget lydfil hjemme for å justere etter behov – når du måtte ønske det!

Pakkepris for hele behandlingen er 4.900.-

About Remi Marents

Remi Marents jobber som coach og psykoterapeut, og tar imot klienter på Majorstua i Oslo, i Tønsberg og via telefon eller Skype Video. Hoveddelen er individuelle timer, men parterapi utgjør en stadig større del av virksomheten. Avhengig av hva klienten har behov for, brukes kognitiv terapi, hypnoterapi, gestalt-terapi og coachingmodeller. For Remi er ikke teknikker eller formater viktig- det eneste som er viktig er å oppnå de resultater som ønskes på en best mulig måte. De fleste klienter vil på sin første time få skissert eksakt forløp for timene; hvor mange, når og hva skal skje- og så er det opp til deg som kunde å bestemme om det passer deg å gjøre det på den måten. Du trenger ikke henvisning for å få time hos Remi Marents.