Hvem som helst kan bruke hypnose – her har vi noen eksempler fra kjendisverdenen! Så la deg inspirere til å gjøre noe godt for deg selv!
B-kjendis: Donald Duck er i uke 28 i 2008 hos en hypnoterapeut for å oppføre seg bedre. Av enda mer virkelige personer kan vi nevne:
Aylar Lie var hos oss for å fjerne sukkersug, med både hund og kamerateam – og faktisk hele 5 norske verdensmestre har brukt oss de siste årene.
Vi har hatt flere stortingsrepresentanter – og lokalpolitikere fra Oslo og de nærmeste fylkene.
En av verdens største tenorer fløy til Oslo for et par år siden – for å fjerne premierenerver
Kongen, Mette-Marit og de andre kongelige: ingen av dem har vært hos oss (enda)
Orlando Bloom var så hektet på sjokolade som barn at moren hans ringte en hypnoterapeut for å få han til å stramme seg opp!
Kevin Costner fløy inn sin personlige hypnoterapeut til Hawai for å få kurert sjøsyken sin!
Tiger Woods sin mentale coach hypnotiserer ham for å få han til å blokkere ut distraksjoner og fokusere på golfbanen.
Mark Knopfler, Drew Barrymore, Ellen DeGeneres, Matt Damon og Charlize Theron har alle stumpet røyken ved hjelp av hypnoterapi!
Mozart skrev sin berømte opera “Cosi fan tutte” mens han var i hypnose.
Einstein oppfant relativitetsteorien under hypnose
Så kanskje du også vil prøve?

About Remi Marents

Remi Marents jobber som coach og psykoterapeut, og tar imot klienter på Majorstua i Oslo, i Tønsberg og via telefon eller Skype Video. Hoveddelen er individuelle timer, men parterapi utgjør en stadig større del av virksomheten. Avhengig av hva klienten har behov for, brukes kognitiv terapi, hypnoterapi, gestalt-terapi og coachingmodeller. For Remi er ikke teknikker eller formater viktig- det eneste som er viktig er å oppnå de resultater som ønskes på en best mulig måte. De fleste klienter vil på sin første time få skissert eksakt forløp for timene; hvor mange, når og hva skal skje- og så er det opp til deg som kunde å bestemme om det passer deg å gjøre det på den måten. Du trenger ikke henvisning for å få time hos Remi Marents.