• TerapiSkolen er sannsynligvis Norges beste tilbud for utdanning av terapeuter. Vi samler eksepsjonelt gode terapeuter som får vise deg i praksis akkurat det de brenner mest for. Det er ingen tilfeldighet at studenter fra TerapiSkolen i mye større grad enn andre starter opp egen virksomhet – og lykkes.

Vår intensive grunnutdannelse i hypnoterapi går over 10 samlinger over et helt år, hver på 2 dager. Vi har rullerende opptak for de som vil være med – ta direkte kontakt med oss nå for å melde din interesse: ring  815-49 766 , så er du sikret å være med på det mest nyttige kurset du har tatt i ditt liv.  Remi Marents har en personlig (gratis) samtale med alle som er interessert, for å fortelle mer, og gjøre det tydelig hva studiet er, og ikke er. På den måten kan du være sikker på at du har nok informasjon til å velge om det vi tilbyr er riktig for deg, eller ikke.
Opptakskrav til TerapiSkolen er som følger:
• Allmenn studiekompetanse (evt. realkompetanse tilsvarende)
• Min. 18 år
• Erfaring fra å jobbe med mennesker
• Min. 4 timers erfaring som hypnoterapi klient med MAEPH godkjenning
TerapiSkolen er et 4-årig privat skoletilbud som “utdanner terapeuter som virker”. De to første årene er henholdsvis grunnutdannelse og avansert utdannelse i hypnoterapi – og de to siste årene er Gestaltterapi. Dette tilbudet er enestående i Norge hva gjelder både form og innhold – du kan forvente å bli trygg, god, virksom – og lønnsom.

Vi har siden 2009 levert TerapiSkolen som et mentoringprogram hvor du går enten 1:1 eller 2:1 – og dette har gitt store fordeler når det gjelder hvor gode de som går programnmet blir. Vi tror dette skyldes:

  • Mer tilpasningsmuligheter med faglig innhold
  • Mulig å flytte samlinger
  • Mulig å endre tempo, raskere eller med lengre mellomrom mellom hver samling
  • Ingen ventetid på en hel gruppe som skal forstå – det er kun din egen lærehastighet som er begrensningen
  • 100% fokus på bare deg – hver gang.

Er du nysgjerig? Ring Remi på 91 66 66 66 – så tar vi en halvtime på telefonen så skal du få vite om dette er det du skal ha -eller ikke.

About Remi Marents

Remi Marents jobber som coach og psykoterapeut, og tar imot klienter på Majorstua i Oslo, i Tønsberg og via telefon eller Skype Video. Hoveddelen er individuelle timer, men parterapi utgjør en stadig større del av virksomheten. Avhengig av hva klienten har behov for, brukes kognitiv terapi, hypnoterapi, gestalt-terapi og coachingmodeller. For Remi er ikke teknikker eller formater viktig- det eneste som er viktig er å oppnå de resultater som ønskes på en best mulig måte. De fleste klienter vil på sin første time få skissert eksakt forløp for timene; hvor mange, når og hva skal skje- og så er det opp til deg som kunde å bestemme om det passer deg å gjøre det på den måten. Du trenger ikke henvisning for å få time hos Remi Marents.